marți, 21 septembrie 2010

Ceva penibil de la televiziunea Antena 1

Am urmărit din curiozitate o emisiune nouă, cred, pe Antena 1. Această emisiune se numelte Plasa de stele , și aparent e ceva gen camera ascunsă unde vedetele îs puse în situații penibile bla bla bla. Penibilul vine din tendința de a vinde această emisiune drept una „reală” pe când în esență este un rahat fake. Și nici nu mi-a trebuit cine știe ce deducție fantastică ca să descopăr asta.
În această imagine se vede clar și FOARTE subtil cât de neștiutori îs protagoniștii - poate nu au observat camera aia mare cât un rotweiler care stă cocoțat pe trepied FIX în FAȚA LOR. La ce să te aștepți? Emisiune cu Dan Negru.. pe Antena 1. It is shit, will always be.

Tudor „Puf” M.

5 comentarii:

  1. Haha.. nice one.
    Unde mai puneti chestia ca la cativa invitati "surprinsi" se pot vedea microfoanele agatate la spatele lor..

    RăspundețiȘtergere
  2. Emisiunea e mai veche, si da e o porcarie de emisiune. In ziua de azi aproape toate emisiunile de la TV sunt niste porcari ... niste showuri penibile care din cate vad prind foarte bine la public... suntem o tara de prosti si credem tot ce auzim ... de accea mai bine prefer sa nu am uit la TV, decat sa ii vad pe uni si pe alti prin diverse emisuni cum isi dau ei cu parerea sau ce au facut si au realizat.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai dreptate crik, doar bulshituri se dau azi la tv: a inceput cu esca cu chestii gen: il filmeaza pe ala 2 minute si sta 10 minute sa il citeze si sa explice. ce sa explice cand omul a zis clar?
    mda... si cum mai nou grilele de program (asa se spune corect, nu? nu le am cu televiziunea) sunt mai mult pline de tocshouri si alte chestii de reiting (pentru cei ce stiu sa citeasca, nu sa scrie)... incat stirile le ascult la radio si in rest citesc o carte sau fac altceva.
    nu stiu daca cineva a sesizat, dar in si prin emisiuni de astea incet-incet s-a "dezvoltat" (a se intelege inlocui) dex-ul cu, cuvinte precum uichend (din nou, pentru romanii care cred orice li-i se pune la tv si care au uitat sa citeasca)
    vizionare placuta pensionarilor, ups, pardon, tuturor romanilor de la 5 la 70 ani, ca toti sunt la fel de creduli

    RăspundețiȘtergere
  4. pardon, se spune tocshoaie, pisiuri, bulshit etc. si NICIDECUM!!! emisiuni, calculatoare, porcarii... "SE PARE" CA cei care folosesc a doua grupa de cuvinte de mai sus sunt necultivati si nu vorbesc "romana". nu m-am mai uitat la tv de cateva luni, pe bune, ca atunci cand deschid incepe o reclama, DAR ma intreb, ce cuvinte se folosesc in acea emisiune? hmmm

    RăspundețiȘtergere
  5. inca o faza tare: tocmai treceam pe langa tv si m-am uitat de curiozitate sa vad ce era ca prea era zarva. logic: OBSERVATOR. stiti ce tocmai prezenta? o stire "senzationala" ce ieri o citisem in ziar :D si cum credeti ca a prezentat-o? ala a vorbit cred, 2-3 minute. asta a luat alea 2-3 minute si s-a apucat la interpretat si derulat de 5 ori :D
    si se mira careva de remarca ta tudor legat de emisiune? fratiloooorrrr!!! ueicap! :D

    RăspundețiȘtergere