marți, 1 martie 2011

Din păcate..

Hey..

Din păcate episodul 9 va întârzia puțin din motive personale nouă. Va apărea cât de curând posibil. Vreau să vă anunț că am avut, eu personal, niște probleme pe plan sentimental care m-au bulversat zilele astea. Plus, eu nu am apucat să mă duc acasă ca să filmez jumătate, până acum, din episodul 9. Alții s-au angajat, alții s-au dat dispăruți. Așa e când faci lucruri for free.
În alte ordini de idei, WS se va încheia cu episodul 10... primul sezon adică. Haaa.. v-am prostit puțin :). Măcar așa încerc și eu să mai râd. Sezonul 2 o să vină după o lună distanță unde o să avem un calendar clar cu lansarea episoadelor (unul la 2 săptămâni o să încercăm să fie ritmul nostru, maxim unul la 3 săptămâni). Sezonul 2 va aduce new and sexy stuff, iar episodul 10 - sfărșitul de sezon - îl vom face cât de epic cu putință.
Îmi cer scuze din nou, știu că nu e singura dată când s-a întâmplat să amânăm lansarea, însă după alte proiecte surpriză, șocuri sentimentale, șocuri școlare și nevoia noastră de a trăi, ne era foarte greu să facem WS Ep9. Și decât să îl lansăm sub standardul nostru mai repede, am hotărât să amânăm. Standardele merg în sus, nu în jos la noi.

Tudor „Puf” M.

4 comentarii:

  1. !asa sa fie! :) hey, Tudor, voi fi psihoterapeut de profesie, asa ca daca vrei si ai timp, poate te pot ajuta:) lasi un id de mess si vorbim:P :))

    si da! astept ep9, dar pentru voi mai am rabdare. ma bucur sa aud ca nu vreti cantitate ci calitate! asta suna bine. imi place

    multa bafta si... redresare pe toate planurile! de la general la pur personal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i problema,asteptam episoadele,si,bafta in continuare,mult succes la tot,mie unul imi palc toate episoadele,v-as sustine si "financiar" daca as avea cum :)) dar si eu ca orice student sunt in cautare de bani si de un job bun,oricum,succes si ...la cat mai multe episoade. Long Live WS !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. fratilor eu va doresc multa bafta si rabdare la filmari. si prima data ganditiva la voi dupa la alti, episodu' 9 noi il asteptam cu mare placere
    si suspans;), pt voi asteptam si un an daca trebuie, bafta la Filmari;

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o intrebare, ca nu prea gasesc raspunsul;
    De ce a plecat Barbie?
    In rest, sunteti super tari; tineti-o tot asa =^.^=

    RăspundețiȘtergere