marți, 15 martie 2011

Și uite..

Hey all,

Uite că am făcut 1 an de când am creat canalul Weekend Studențesc pe YouTube. Într-un an am adunat peste 500.000 total views , care e acceptabil (se putea și mai bine) și am scos 9 episoade care cumulează 100 de minute (cât un lung metraj) produs de 2 oameni (eu și Vlad). It was a fun ride.. am avut și problemele noastre, și vom continua să le avem - căci continuăm : urmează The Season Finale Ep.10 și la scurt timp după. sezonul 2. Oricum, teoretic eu consider că avem 1 an de la primul clip uploadat, Pilotul, pe 31.03.2010 - dar am decis să postez și acum, că e aniversară ziua.. oarecum. Fix cu un an în urmă am hotărât să facem ceva care să aducă zâmbetul pe buzele fiecăruia. Și în mare, am reușit.

Ask Puf își închide azi porțile la noi întrebări, mai exact la 23:59. Voi analiza toate întrebările și voi răspunde cu un video pe canal. Sper să nu fiu IAR întrebat dacă acesta este noul episod , pentru că în mod foarte evident, nu e - însă trebuie să specific asta pentru unii. Videoul va fi Live cândva săptămâna asta, că iar a intrat the evil faculta cu cerințe de tot felu, și trebuie timp și-acolo.

Ca un apropo, mi-a zis foartă multă lume că nu apreciază când vorbesc eu în engleză - eu personal nu înțeleg de ce e așa o tragedie lucrul ăsta, dar whatever - o să iau în considerare spusele lumii. Asta nu înseamnă că automat o s-o țin numai „ardelenește”. Știu .. dacă pui un ardelean în orice grup doar faptul că deschide gura e funny, dar nu vreau să limitez WS-ul doar la chestia asta, ca altă producție deja „consacrată” de mulți.

Oricum, să ne auzim cu bine!

Your disgusting motherflocker,
Tudor „Puf” M.

3 comentarii:

 1. puf sunt de acord cu tine :D... deci chiar nu`i o tragedie ca mai vorbesti si in engleza :P mie chiar imi place ;)
  asa sunt si eu:)!

  RăspundețiȘtergere
 2. nu era vorba de ENGLEZA ci ca se repeta de prea multe ori in film !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. 1.in episodul 9 la sfarsit ce o spus puf?
  2.sobo dc nu o aparut in ep 10?
  3.Maria din ep 10 o sa mai joace?
  4.e careva din voi din dej?
  5.toti aveti iubite?
  6.iti place cum canta spike:D?

  RăspundețiȘtergere