joi, 9 decembrie 2010

Episodul 7 e în producție și despre WS in 2011

Hey all,

Episodul 7 e în producție. Până de Crăciun va fi gata. Am decis să continuăm în formula 4 - un nou membru nu își are încă rostul.
După terminarea vacanței WS va continua în forță. Scenariul pentru episodul 8 e aproape scris și astăzi voi concepe scenariile pentru episoadele 8 și 9, care vor fi epice, vă garantez eu asta :D . O să vedem cum va fi cu sesiunea. Weekend Studențesc va fi și în 2011, și ca un mic teaser - ne tentează să facem la vară un lung-metraj. Evident - dacă se va demara proiectul de lung-metraj episoadele vor sista pentru aproximativ o lună două. Lung metrajul nu va putea fi postat pe net din cauza lungimii ( o oră jumate minim ). Suntem la stadiul de „probabil o să facem” deci nimica nu e 100% cert, vedem cum evoluează lucrurile!

Tudor „Puf” M.

3 comentarii:

  1. Puteti sa faceti lung metrajul si sa il uploadati pe un tracker , ne trimiteti link-ul si noi il downloadam. Sau il puneti pe youtube (pe parti).

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi toata ziua am asteptat sa il vad dar inca nu a aparut...sper maine cand intru sa fie!!sunteti cei mai tari va iubesc bravo voua tot asa :X:X!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar unde pot gasi episodul 7, urmat de celelalte?
    Pe site nu e...imi puteti da voi un link?

    Va multumesc anticipat! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere