luni, 8 noiembrie 2010

Data de lansare - WS 6

Hey all,

E gata montat. E 5:50 dimineața 08.11.2010 și am terminat de montat, într-un final Weekend Studențesc Episodul 6. Vestea bună - va avea 15 minute (!!) , vestea proastă - va fi ultimul episod cu Barbie. Barbie nu se va mai întoarce în Weekend Studențesc - ea e hotărâtă. Eu unul optez pentru formula de 4 - să introducem fix după plecarea lui Barbie un personaj nou mi se pare cam forțat. Sincer, îmi pare rău că s-a ajuns la asta, dar nu putem controla întotdeauna ce se întâmplă cu oamenii de lângă noi.
Deasemenea, o să fac o schimbare, probabil (nu sunt 100% hotărât încă)  la Weekend Studențesc Episodul 7 - un mic experiment. Mă gândesc să folosesc o metodă MULT mai simplă de filmare (care nu necesită post sincron audio, să fac focus la fiecare cadru, etc) care ne va ajuta să îl scoatem mult mult mai repede. Sacrificiu, care există în mod evident - noi nu suntem masochiști ca să alegem ruta cea mai grea de-a dracului - este că episodul 7, dacă mă voi hotărâ să îl realizez așa, va pierde din lookul de film și va arăta video - ca la televizor. O să mă gândesc dacă voi aborda astfel noul episod - o parte din mine ar vrea să ne păstrăm lookul, altă parte din mine ar vrea să scoatem content mai des. Hmm.. what to do.
Oricum, dacă totul merge bine, și oricând poate interveni ceva, teoretic marți seara/noaptea o să apară Episodul 6. Totul depinde acuma de sunet. A fost cel mai elaborat episod de până acum - am 100GB de bruturi, cam 3 ore de material video, care a fost editat în forma finală. Sper să vă placă și sper să fi meritat așteptarea!

Toate cele bune,
Tudor „Puf” M.

8 comentarii:

  1. Minunat si sincer pareri de rau in acelasi timp, pentru ca Barbie incapea bine in pielea personajului... Oricum felicitari pentru workul care la realizat alaturi de voi... Si eu astept cu nerabdare episodul 6 si 7 si 8... si etc. Bajta baieti... Va salut cu drag, Alex

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa echipa , faceti`mi cadou de plecare , un episod frumos:x Va sustin in continuare si va iubesc :*.....Semnat: "aceasi" Barby

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea: Daca anuntati o data, aia sa fie, ca e frustrant si pentru cei care asteapta si mai mult decat asta, e lipsa de respect fata de cei care va urmaresc.
    Fara suparare,

    Semnat:
    Un urmaritor de WS nemultumit de deadline-uri repetate nerespectate

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, fara suparare ti-o spun si eu, da pune-te in locu` baietilor. Nu le e usor nici lor, faculta, filmari, plus ca sa faci un film nu-i cel mai usor. Eu zic ca toata asteptarea asta o sa merite.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @alina... stii tu ca lucrurile frumoase intondeauna intarzie sa ajunga deoarece sunt mai costisitoare... nu pentru ca mie personal imi place dar lucrez in domeniu asemantor si pot vobi din experienta... Eu prefer sa fie materialul bun...

    @Barbie... "ha ha ha" - tot respectul pentru tine sper ca tu stii cel mai bine ceea ce faci... dar eu zic ca o faceai bine! Oricum respectele mele pentru voi toti!! Salutari si imbratisari ptr Barbie...sper ca intr-o zi sa mai apari macar asa putin prin vre-un seril!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. * serial... Hahahahaha!!!! M-au cuprins emotile... :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca il scoateti in 2 saptamani, e ok, dar sa fie cum ziceti. That's all!

    RăspundețiȘtergere