luni, 1 noiembrie 2010

Aproape gata cu filmările și pierderea unui membru WS

Hey all,

După cum probabil știți WS Ep6 e in producție de ceva timp. Am ajuns deja la a 6a zi de filmări și mai trebuie una. Au intervenit zeci de probleme în timpul filmării acestui episod printre care și plecarea uneia dintre noi. Cea care nu mai va fi alături de noi este AnaMaria Mocan (Barby) pentru că nu mai poate continua. Nu cunoaștem nici noi exact motivul dar presupunem că este timpul limitat de care dispune (job și facultate). Ne-am gândit să o înlocuim, însă eu personal consider și soluția de a continua în formula de 4 , pentru evitarea lungirii filmărilor din cauza indisponibilității unora.
Weekend Studențesc va continua .. nu vom lăsa problemele să ne conglomereze până la dispariție. Am primit critici, am primit laude însă cei care sunt alături de noi și ne motivează să continuăm nu vor fi trădați de noi. Mulțumim fanilor și celor care ne apreciază! Fără voi nu ar exista motiv real să facem Weekend Studențesc.

Și acum, câteva informații trivia:
1.Am filmat până în momentul vorbirii 380 de duble în 6 zile pentru episodul 6 și ne mai trebuie o zi.
2. Cadrele ocupă 70 GB momentan.
3. Ne-am enervat destul de des la acest episod.
4. Barby încă ne este prietenă, ea a vrut să renunțe - noi nu. Ea ne va susține în continuare.
5. Yeah baby!

Tudor „Puf” M.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ma eu zic sa il faceti cat mai simplu ca noi va iubim oricum , nu este nevoie atatea duble atat timp si alte chestii , pe bune , nu este nevoie sa plece barbye sau alte chestii eu de exemplu astept de o gramada de timp sa iasa episodul asta , pe bune facetil cat mai simplu nu are rost atata munca pentru 15 minute pe bune. aveti grija , va iubim mult si app NUUUUUUU PLECA BARBYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. NU pleca BARBYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere