luni, 17 decembrie 2012

Back in business...


3...2...1 ṣi Weekend Studenṭesc a revenit!!!...Valul de tereze se va năpusti din nou peste definitor pentru ca lucrurile sa rămână la o normalitate comună, studențeasca. Yeah baby!

Auoooleuu odată cu luna noiembrie au început (again) filmările pentru "WS" . Iată-ne aflaţi în luna decembrie după lansarea episodului 13 care putem spune ca a fost primit fabulos , mii de telefoane și de felicitări...(yeah right!!!-WE WiSH-) cu toate acestea am învățat sa fim modești și sa încercam de fiecare data sa ne depășim performanţele precedente. Tot odată cu noiembrie s-a reluat o alta producţie, "Pove cu Pișcot", o  poveste CLUJYWOOD  pe care va  invit sa o urmăriți îndeaproape sa vedeți totuși ce are de gând Pişcot?! Echipa a pregătit unele schimbări, pozitive(zicem noi)...dar speram sa regăsiți spiritul studențesc în noile clipuri. Timpul pe care ni-l propunem este de câte un episod(din fiecare producție) pe luna.

WS 13
Pove cu Pişcot 1

Aṣa că vă recomandăm să vă faceţi provizii de pop-corn și alte cele. Să vă așezați comod, să urmăriți cele două producții și sa ne trimiteți părerile voastre despre ele.

Revin cu alte noutati
V-am țucat ,
                Someone you don't know(yet)!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu