miercuri, 20 aprilie 2011

Un nou look și episodul 10!

Hey all,

Episodul 10 - pentru că acesta este subiectul cu care vreau să încep - nu va fi acel episod 10 „epic” care a fost promis. Totuși va fi un episod foarte funny cu tematică pascală.. dar nu foarte multă - hai să recunoaștem, suntem aici for the sexxy laughs! :) . Episodul va fi live până sâmbătă 23.04.2011. Fostul episod 10, care acum va fi episodul 11 va fi filmat după sărbători - scenariul e scris deja.

Noul site - după multă vreme am reușit să schimbăm site-ul oficial www.weekendstudențesc.ro . Acum arată mai decent față de „forumul CS style” care îl avea înainte. Sper că vă place noul look. O să avem și biografia personajelor, info despre noi și altele.

Viitorul Weekend Studențesc - sincer, pe moment va continua. Noi realizăm clipurile virtually for free și din pasiune - totul sună bine și frumos însă ne ia fantastic de mult timp. Cât om putea, o să continuăm.

DONAȚII!! - dacă vreți și puteți. o să fie disponibile donații prin PayPal. Când o să fie available o să îl găsiți pe site. Toți banii donați vor fi folosiți pentru echipament și producție, nu țigări mâncare etc. O să murim de foame dar o să avem posibilitatea să filmăm mai ușor, mai repede, mai sexxy.

Facebook - o să avem Facebook oficial, să dați Like.

Merchendise - o să găsim alt producător care să ne satisfacă și o să începem merchendising. =D.

Deci - Un pas mic pentru voi, un Yeah Baby mare pentru noi... nu vă gândiți prea mult că nu are sens.

Tudor „Puf” M.

6 comentarii:

  1. :)) sunteti cam nebuni, dar imi place teribil de voi. Continuati sa faceti ceea ce faceti ca faceti tare bine de tot .
    App..imi place de Piscot :))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca v-ati razgandit cu privire la Ep.10... Sa fi filmat intre timp unul cu tematica Pascala??? iar acel Ep. Epic (care e filmat deja cred.) l-ati pastrat pentru Ep. 11? Oricum ar fi ma bucur ca o sa mai fie un episod WS... dar speram ca o sa vad acel episod lung promis. Bafta in continuare. Salutare

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie unul mi-a placut episodul , efecte bune , story satisfacator si final neasteptat. Cat despre "Maria" daca asa o cheama as vrea sa o mai vad in WS.

    RăspundețiȘtergere
  4. Merge.. se putea mai bine.
    Sorry, vreau sa fiu sincer.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunteti cimentt!!!! ca beton suna deja naspa da orcum sunteti cei mai cei :))) toti trei :))

    RăspundețiȘtergere
  6. am o intrebare unde mai pot vedea inca o data miniserialul ca clujwood.com nu mai maerge scrie cai in constructii ..

    RăspundețiȘtergere