sâmbătă, 2 aprilie 2011

Despre Episodul 10

Hey all,

Se lucrează de zor la episodul 10. Ce vă pot spune e - va fi EPIC. Proiecțiile noastre sunt că va avea peste 20 de minute și îl vom face spectaculos, din toate punctele de vedere.
Episodul 10 marchează sfârșitul de sezon la Weekend Studențesc. Cum va continua depinde sincer de ce ne promite viitorul. În principiu se va continua, pentru că după atâta muncă e fun să vezi ca a ieșit un produs de care suntem mândri. Însă.. pe altă parte necesită foarte mult timp și numărul de viewuri parcă nu e așa cum l-am dori noi să fie. Pe moment WS va continua (și cu sezonul 2) - însă există posibilitatea ca la un moment dat să moară; și în ziua aia haterii vor fi arhimulțumiți și se vor atinge în fața oglinzii proiectându-și „fericirea” în gură. Dar acea zi nu e aici - totul ca haterii să proiecteze cât mai mult ^_^.

Ask Puf va fi LIVE , sper, duminică seara 03.04.2011 - voiam să îl fac mai stilizat dar din păcate cred că voi recurge la filmat în bucătărie due to the lack of time.

Anyway,
Keep in a puffy touch
Tudor „Puf” M.

P.S. Dacă sunteți interesați de produse grafice , email us at weekendstudentesc@gmail.com . Suntem dispuși să lucrăm.

6 comentarii:

  1. :))) asa, anonim!!! go anoniiiim:X:X:))))>:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lăsați oamenii obosiți în pace! :)) E grele cu limbile română la somn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain "Ask Puf" ... Am intales si eu acu de ce o plecat Barbi !

    Glumeam...oricum o iesit fain, in bucatarie sau nu. La urma urmei de acolo s'o pornit.

    Spor in continuare! Brasovul va saluta. Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti foarte buni si poate cel mai important foarte originali. Va urmaresc cu mare placere si astept cu nerabdare fiecare episod. As vrea tare mult sa va vad ca faceti(cand o sa fiti mari producatori si scenaristi la un post mare de televiziune)si o drama. Mie si nu numai, mi'ar placea sa vad o drama medicala(gen Grey sau House) ca's student la medicina:D. Oricum mult succes in continuare si multfa bafta. Salutari din Galati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut,
    Am o intrebare:despre ce o sa fie vorba in lung-metraj?

    RăspundețiȘtergere