luni, 7 februarie 2011

Gata cu sesiunea și un anunț!

Hey,

Într-un final am gătat, în mare cu sesiunea. Acum ne putem concentra pe episodul 9 care este la rând. Nimic spectaculos de zis.. doar că ne apucăm de treabă.

Pentru cei curioși am încheiat sesiunea cu bine. Nu perfect.. cu bine.

Ca fapt divers o să scriu din nou cu majuscule, ca să înțeleagă tot poporul:

BARBIE NU MAI E ÎN WS, ȘI CEL MAI PROBABIL NU VA MAI FI NICIODATĂ!


TOȚI cei care mai întreabă de Barbie pe YouTube prin comenturi le vor avea șterse / prin mesaje private vor avea block. TOȚI care ne întreabă pe messenger vor primi ignore. Eu personal m-am săturat să scriu pe blog totul și să fiu întrebat constant, de nenumărate persoane, pe mess diverse întrebări. ID-urile noastre nu vi le-am dat numai ca să ne felicitați constant sau să ne considerați un fel de mini zei - nu. ID-urile sunt ca să comunicăm. Și prin comunicare nu mă refer la tactica „intrat , întrebat și plecat”. Sugestii, idei, vreți să ne arătați ceva propriu și vreți opinii. Lucruri care ne face să ne simțim ca niște oameni, noi între noi, nu ca niște sclavi - pentru că, credeți-ne, nu suntem bogați de pe urma WS-ului.

Îmi cer scuze dacă am fost mai „agresiv” sau „vulgar” cum suntem numiți mai nou de anumite persoane de la alte producții, dar devine redundantă situația cu Barbie. Gata. Nu mai e. Did she died? In our eyes, yes.

Tudor „Puf” M.

10 comentarii:

  1. Did she died? In our eyes, yes.

    Ce dur!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va respect pentru cea ce faceti, cand a aparut primul WS eu v-am luat id-ul : Tudor si Vlad si i-am felcitat si le-am aratat creatiile mele pt WS [in stanga sus pentru logo] am incercat s-ai ajut platind niste prieteni/oameni sa se uite la WS . respect.

    RăspundețiȘtergere
  3. DREPT SA ZIC UITANDU-MA CONSTANT LA WS MI-AM DAT SEAMA CA CEI CARE INTREABA UNDE E BARBIE MAI DEGRABA NU AU DE LUCRU.
    CEL MAI BINE AR PRIMI BLOCK CA SA SE INVETE MINTE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, nu trebuie să plătești lumea să se uite la noi, pentru că noi nu câștigăm decât o oarecare notorietate din vizualizări. Nu ne aduce bani, încă. Puf.

    RăspundețiȘtergere
  5. true true , sper ca au inteles odata pentru totdeauna :))

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti, umorul calitativ e bine primit, mai ales in ultimile episoade s-a renuntat la cuvinte vulgare ceea ce arata faptul ca evolutati
    Legat de barbi, am inteles din momentul in care nu mai era in video-uri ca s-a intamplat ceva, totusi putea-ti sa ii aduceti un final in poveste.
    Una este actorul,alta este personajul!

    Incercati sa nu mai combinati cele doua lucruri, exista o expresie (dura)
    "nu te caca in locul in care mananci"

    In rest, va urez multa bafta!
    Ah, da! felicitari pt cadre, sunt bestiale!
    Am sa va urmaresc in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pacat ca nu vaa mai fi Barbie.Daar oricum bafta si multe idei pt urmatoarele episoade.Va urez multe views-uri :).Bye

    RăspundețiȘtergere