marți, 25 ianuarie 2011

O mică notă înainte de episodul 8

Salutare,

Pe canalul nostru a fost urcat de către Vlad un Making Of la Episodul 4 care a fost șters.. de el if you ask. Motivul, s-a scăpat o mică înjurătură de-a mea la început. Oricât de absurd ar părea, nici eu nici Vlad nu suntem deacord să infestăm canalul nostru cu înjurături. Când le folosim în serial, pentru că toată lumea înjură, acestea sunt cenzurate. Oricât aș aprecia umorul american în care e plin de înjurături, dacă am face asta în limba română ar suna mult mai grosolan - și cred că sunteți în mare deacord. Ne cerem scuze pentru clipul care nu mai este, însă o să venim cu un making of mai lung din mai multe episoade as soon as possible.
Ca alte vești deja avem scenariul pentru episodul 9, chit că nr.8 nu e încă complet filmat, și că o să vină și scenariul pentru episodul 10 și 11. Motivul? Vrem să mărim rata WS-ului, chit că asta înseamnă că ne crucificăm propriul timp literalmente - dar in the end o facem for fun, like we always did.

Tudor „Puf” M.

6 comentarii:

  1. De acord. Un serial ( si orice clip legat de el ) destept nu se bazeaza pe injuraturi / pornografie ( aviz viata in treispe) ca sa creasca in rating :P

    RăspundețiȘtergere
  2. salut tudore in primul rand felicitari pentru filmulete, aveti succes ! Vreau sa te intreb, cum tragi sunetul separat de video pe ce platforma si in ce program editezi totul !! sunt si eu pasionat de grafica si eram curios !! mersi mult si apropo sunt din Suceava ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Workflowul nostu nu este unul inovator pentru industrie. Sunt sute de tutoriale la toate programele de editat de orice fel - ia trial la toate și lucrează pe ce ți-e ție mai ușor, pentru că rezultatul final contează, nu ce folosești ca să ajungi acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu va sugerez sa mai faceti un cont de Youtube unde puteti sa puneti Bloopers/Making of si poate chiar Vlogs XD
    ~Successsssssss

    RăspundețiȘtergere
  5. sper sa ina mai multe episoade

    RăspundețiȘtergere
  6. is fana WS ...mai ales accentu' cela a lu Vlad..ma apuca rasu =))...dar sunt super episoadele ma uit la ele aproape in fiecare zi cand am chef sa rad :-j...succes in continuare ..definitie:*

    RăspundețiȘtergere