duminică, 2 ianuarie 2011

La mulți ani!

Știu că vine târziu.. dar nu am prea avut timp de PC în perioada asta și oricum am fost toți inundați cu urări de genul. Să aveți parte de tot ce doriți, tot ce meritați și mai mult din partea echipei Weekend Studențesc.

Episodul 8 nu știm exact când va fi LIVE. Ianuarie e luna pregătitoare pentru sesiune (noi fiind o facultate de producție le facem în timpul anului școlar). Încercăm să îl scoatem în Ianuarie dar nu garantez nimic - avem a ton of work on our hands. Oricum pășim în noul an cu bine și continuăm de la tot așa înspre mai bine și cu mai multe clipuri funny pe lângă serial. Vrem să vedem unde ajungem. :D

P.S. Barby NU MAI FACE PARTE DIN ECHIPA WS: citiți post-urile anterioare și vă rog nu ne mai întrebați individual pe net ce și cum - imaginați-vă că e aiurea să scrii același roman la câteva sute de persoane - de asta există acest blog. Nu vă supărați - putem vorbi altele mai interesante, dar subiectul Barby chiar e redundant - nu a mai vrut să fie în echipă (ea nu a mai vrut, nu am dat-o afară) din motive personale ei și din cauza timpului (job facultate).

Tudor „Puf” M.

2 comentarii:

  1. Nu e nimic asteptam cu drag si voi sa aveti tot ce va doriti

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti superi tari;) continuati asa :D si eu sunt din cj;;)
    >:D<

    RăspundețiȘtergere