sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Despre WS8, merchendise și grafică și probleme cu siteul

Salutare

WS Episodul 8 va fi filmat - dacă nu explodează cu tot sesiunea asta ( pe mine m-a explodat, ca să mă exprim retardat cu o restanță .. luată stupid la diferență de o prezență.. yay). Scenariul e scris, totul e sexy sau mai sexy decât de obicei. O să mărim frecvența episoadelor după sesiune, fiindcă cu ajutorul unor hackuri am reușit să ne simplificăm workflowul (luăm sunet BUN direct în cameră, nu mai sincronizăm toate măgăriile). Și da, ca un apropo, vrem și noi să facem WS cât de des putem dar ne întâmpinăm cu probleme de timp în special.
Merchendise - definiție! Da, după niște requesturi și gânduri profunde la ore târzii vă anunț că în curând vom avea „fan gear” de vânzare. Ce va fi sigur pe moment este tricou - diverse modele, mărimi, culori; brățări (sau ceva de genul) și posibil căni din care puteți sorbi dimineața cafea uitându-vă la Pișcot cum se pregătește de o tereză , pe Puf cum îți zice Yeah Baby ca să știi că vei avea o zi bună, sau o definiție de-a lui Șobo pentru orice „încurcătură mentală” care puteți să o aveți. Pe viitor, dacă totul e ok poate postere și altele. Who knows - e în puterea voastră de acum în colo.
Grafică - bun, lung post am azi. Grafica va fi schimbată.. din nou. Motivul? Barby - nu mai e in WS. Și sper din tot sufletul să rămânem așa de acum in colo, cel puțin în 2011. Am revenit la forma inițială retușată puternic. Arată mai sexxy. Adică.. și veche grafică arăta bine, dar asta e mai colorată. O să vedeți în episodul 8.
Ok, și acuma problema cu site-ul. Avem niște problemuțe cu site-ul, nu vă pot da multe detalii. Sper să le rezolvăm, momentan merge dar există posibilitatea sumbră ca siteul să nu mai fie activ ca www.weekendstudentesc.ro și să facem altceva. E o posibilitate mică, dar există. Pe moment merge și sperăm să meargă în continuare. Nu depinde neapărat de noi.

După acest post epic vă pot spune că am anticipări mari de la 2011 pentru Weekend Studențesc. Am și o idee de proiect separat.. dar trebuie să văd, că e hiper ambițios și s-ar putea să mă omoare ambiția. Trăim și vedem.

Tudor „Puf” M.

6 comentarii:

  1. Abia astept episodul urmator si imi pare rau ca a plecat barby. Tinetio tot asa si sa nu va lasati niciodata sunteti cei mai tari \m/

    RăspundețiȘtergere
  2. Haideti baieti!! Bagati mare , Ramnicu Valcea asteapta cel de`al 8 lea episod :> !!
    Succes la faculta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut. Felicitari pentru Weekend Studentesc. Este o productie foarte reusita care arata viata de student. Nasol ca a plecat Barby. Avea si ea ceva aparte in serial... ii dadea ceva in plus. Cum ziceai in post, ar fi prea ciudat sa o schimbi acuma, eventual dupa cateva episoade, dati peste o noua colega de camera. Succes in continuare si la cat mai multe episoade si productii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar de ce nu mai joaca Barbi ? am incercat sa gatesc unde ati scris despre ea si nu gasesc decat ca a ales sa nu mai joace in WS. pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim - Ai intrebat de ce nu mai joaca Barbie si dupa ai scris ca ai gasit raspunsul pe blog - recte ca nu a ales sa mai joace. Ti-ai raspuns singura la intrebare. V-as ruga respectuos sa nu mai intrebati de ea ca devine redundant. Puf.

    RăspundețiȘtergere