duminică, 1 mai 2011

Despre Episodul 11

Hey all,

Episodul 11 va fi Live cam în o lună de la momentul vorbirii (sfârșitul lunii mai) pentru că, după cum am mai zis, e vechiul episod 10 care va avea în jur de 25 de minute. Scenariul e scris însă va fi puțin modificat pentru că avem o tentativă să devenim comerciali (adică chiar să fim plătiți pentru ceea ce facem). Trebuie însă văzute de mine și de Vlad condițiile (pentru că există) - ideea e că nu vrem să schimbăm WS-ul radical, dar o schimbare va veni inevitabil. Din acest motiv va fi modificat episodul 11 puțin, însă va rămâne la un nivel epic - o să am grijă de asta.
Pe plan personal duc momentan o luptă cu mine însumi - o parte din mine ar dori să genereze profit din Weekend Studențesc, însă cealaltă parte din mine dorește să nu schimbe 180 de grade serialul în ceva generic care ar prinde bine potențialilor investitori. Eu vreau să calc pe cărarea de mijloc (să rămână awesome serialul și să atragă investitori).
Ca alt aspect, dacă doriți să donați bani pentru WS - vă place ceea ce facem și vreți să investim mai multă energie și timp în ele, puteți dona via PayPal (un serviciu super securizat de transfer de bani pe internet) pe siteul nostru www.weekendstudentesc.ro . Toate donațiile vor trece la aparatură sau recuzită.

Până la următorul post, ne mai auzim!
Tudor „Puf” M.