miercuri, 20 aprilie 2011

Un nou look și episodul 10!

Hey all,

Episodul 10 - pentru că acesta este subiectul cu care vreau să încep - nu va fi acel episod 10 „epic” care a fost promis. Totuși va fi un episod foarte funny cu tematică pascală.. dar nu foarte multă - hai să recunoaștem, suntem aici for the sexxy laughs! :) . Episodul va fi live până sâmbătă 23.04.2011. Fostul episod 10, care acum va fi episodul 11 va fi filmat după sărbători - scenariul e scris deja.

Noul site - după multă vreme am reușit să schimbăm site-ul oficial www.weekendstudențesc.ro . Acum arată mai decent față de „forumul CS style” care îl avea înainte. Sper că vă place noul look. O să avem și biografia personajelor, info despre noi și altele.

Viitorul Weekend Studențesc - sincer, pe moment va continua. Noi realizăm clipurile virtually for free și din pasiune - totul sună bine și frumos însă ne ia fantastic de mult timp. Cât om putea, o să continuăm.

DONAȚII!! - dacă vreți și puteți. o să fie disponibile donații prin PayPal. Când o să fie available o să îl găsiți pe site. Toți banii donați vor fi folosiți pentru echipament și producție, nu țigări mâncare etc. O să murim de foame dar o să avem posibilitatea să filmăm mai ușor, mai repede, mai sexxy.

Facebook - o să avem Facebook oficial, să dați Like.

Merchendise - o să găsim alt producător care să ne satisfacă și o să începem merchendising. =D.

Deci - Un pas mic pentru voi, un Yeah Baby mare pentru noi... nu vă gândiți prea mult că nu are sens.

Tudor „Puf” M.

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Despre Episodul 10

Hey all,

Se lucrează de zor la episodul 10. Ce vă pot spune e - va fi EPIC. Proiecțiile noastre sunt că va avea peste 20 de minute și îl vom face spectaculos, din toate punctele de vedere.
Episodul 10 marchează sfârșitul de sezon la Weekend Studențesc. Cum va continua depinde sincer de ce ne promite viitorul. În principiu se va continua, pentru că după atâta muncă e fun să vezi ca a ieșit un produs de care suntem mândri. Însă.. pe altă parte necesită foarte mult timp și numărul de viewuri parcă nu e așa cum l-am dori noi să fie. Pe moment WS va continua (și cu sezonul 2) - însă există posibilitatea ca la un moment dat să moară; și în ziua aia haterii vor fi arhimulțumiți și se vor atinge în fața oglinzii proiectându-și „fericirea” în gură. Dar acea zi nu e aici - totul ca haterii să proiecteze cât mai mult ^_^.

Ask Puf va fi LIVE , sper, duminică seara 03.04.2011 - voiam să îl fac mai stilizat dar din păcate cred că voi recurge la filmat în bucătărie due to the lack of time.

Anyway,
Keep in a puffy touch
Tudor „Puf” M.

P.S. Dacă sunteți interesați de produse grafice , email us at weekendstudentesc@gmail.com . Suntem dispuși să lucrăm.