marți, 25 ianuarie 2011

O mică notă înainte de episodul 8

Salutare,

Pe canalul nostru a fost urcat de către Vlad un Making Of la Episodul 4 care a fost șters.. de el if you ask. Motivul, s-a scăpat o mică înjurătură de-a mea la început. Oricât de absurd ar părea, nici eu nici Vlad nu suntem deacord să infestăm canalul nostru cu înjurături. Când le folosim în serial, pentru că toată lumea înjură, acestea sunt cenzurate. Oricât aș aprecia umorul american în care e plin de înjurături, dacă am face asta în limba română ar suna mult mai grosolan - și cred că sunteți în mare deacord. Ne cerem scuze pentru clipul care nu mai este, însă o să venim cu un making of mai lung din mai multe episoade as soon as possible.
Ca alte vești deja avem scenariul pentru episodul 9, chit că nr.8 nu e încă complet filmat, și că o să vină și scenariul pentru episodul 10 și 11. Motivul? Vrem să mărim rata WS-ului, chit că asta înseamnă că ne crucificăm propriul timp literalmente - dar in the end o facem for fun, like we always did.

Tudor „Puf” M.

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Despre WS8, merchendise și grafică și probleme cu siteul

Salutare

WS Episodul 8 va fi filmat - dacă nu explodează cu tot sesiunea asta ( pe mine m-a explodat, ca să mă exprim retardat cu o restanță .. luată stupid la diferență de o prezență.. yay). Scenariul e scris, totul e sexy sau mai sexy decât de obicei. O să mărim frecvența episoadelor după sesiune, fiindcă cu ajutorul unor hackuri am reușit să ne simplificăm workflowul (luăm sunet BUN direct în cameră, nu mai sincronizăm toate măgăriile). Și da, ca un apropo, vrem și noi să facem WS cât de des putem dar ne întâmpinăm cu probleme de timp în special.
Merchendise - definiție! Da, după niște requesturi și gânduri profunde la ore târzii vă anunț că în curând vom avea „fan gear” de vânzare. Ce va fi sigur pe moment este tricou - diverse modele, mărimi, culori; brățări (sau ceva de genul) și posibil căni din care puteți sorbi dimineața cafea uitându-vă la Pișcot cum se pregătește de o tereză , pe Puf cum îți zice Yeah Baby ca să știi că vei avea o zi bună, sau o definiție de-a lui Șobo pentru orice „încurcătură mentală” care puteți să o aveți. Pe viitor, dacă totul e ok poate postere și altele. Who knows - e în puterea voastră de acum în colo.
Grafică - bun, lung post am azi. Grafica va fi schimbată.. din nou. Motivul? Barby - nu mai e in WS. Și sper din tot sufletul să rămânem așa de acum in colo, cel puțin în 2011. Am revenit la forma inițială retușată puternic. Arată mai sexxy. Adică.. și veche grafică arăta bine, dar asta e mai colorată. O să vedeți în episodul 8.
Ok, și acuma problema cu site-ul. Avem niște problemuțe cu site-ul, nu vă pot da multe detalii. Sper să le rezolvăm, momentan merge dar există posibilitatea sumbră ca siteul să nu mai fie activ ca www.weekendstudentesc.ro și să facem altceva. E o posibilitate mică, dar există. Pe moment merge și sperăm să meargă în continuare. Nu depinde neapărat de noi.

După acest post epic vă pot spune că am anticipări mari de la 2011 pentru Weekend Studențesc. Am și o idee de proiect separat.. dar trebuie să văd, că e hiper ambițios și s-ar putea să mă omoare ambiția. Trăim și vedem.

Tudor „Puf” M.

luni, 3 ianuarie 2011

Ceva interesant ce merită citit

Vreau să încep prin a spune că noi nu am avut nici o treabă cu acest articol. Motivul pentru care îl adaug aici este să înțelegeți ce am vrut să arătăm cu „Viatza în 3shpe” (pentru că mulți nu au înțeles) și dovada că nu suntem noi năuci.

Articol Analiză Viața în 3

E bine de știut ce fac respectivii cu fonduri și 40 de oameni în spate.

Tudor „Puf” M.

duminică, 2 ianuarie 2011

La mulți ani!

Știu că vine târziu.. dar nu am prea avut timp de PC în perioada asta și oricum am fost toți inundați cu urări de genul. Să aveți parte de tot ce doriți, tot ce meritați și mai mult din partea echipei Weekend Studențesc.

Episodul 8 nu știm exact când va fi LIVE. Ianuarie e luna pregătitoare pentru sesiune (noi fiind o facultate de producție le facem în timpul anului școlar). Încercăm să îl scoatem în Ianuarie dar nu garantez nimic - avem a ton of work on our hands. Oricum pășim în noul an cu bine și continuăm de la tot așa înspre mai bine și cu mai multe clipuri funny pe lângă serial. Vrem să vedem unde ajungem. :D

P.S. Barby NU MAI FACE PARTE DIN ECHIPA WS: citiți post-urile anterioare și vă rog nu ne mai întrebați individual pe net ce și cum - imaginați-vă că e aiurea să scrii același roman la câteva sute de persoane - de asta există acest blog. Nu vă supărați - putem vorbi altele mai interesante, dar subiectul Barby chiar e redundant - nu a mai vrut să fie în echipă (ea nu a mai vrut, nu am dat-o afară) din motive personale ei și din cauza timpului (job facultate).

Tudor „Puf” M.